Quins usuaris poden accedir a la safata de registre?

Només hi poden accedir aquells usuaris que tinguin assignat el rol “Consulta llibre de registre telemàtic” en el servei “Registre d'entrada/sortida”.

Si necessiteu accedir al servei poseu-vos en contacte amb el gestor d’usuaris del vostre ens

Trobareu l’enllaç a l’aplicació en el menú principal de la plataforma EACAT

Quina és la funció de l’aplicació de registre?

Aquesta aplicació web té la funció de mostrar tots els assentaments d’entrada i sortida que es generen fruit de l’ús dels diferents serveis del Consorci AOC que han de passar pel tràmit de registre.

De cada assentament la informació bàsica que es mostra és:

• Icona per identificar si es tracta d’una entrada o sortida
  • Aplicació o servei que ha generat l’assentament
  • Assumpte del assentament
  • Procedència
    • En el cas de les entrades: persona interessada que ha presentat el tràmit i/o la documentació, ja sigui una persona física, jurídica o bé un ens públic
    • En el cas de les sortides: ens públic que ha generat el tràmit de sortida. Per defecte, el vostre ens.
  • Destinació
    • En el cas de les entrades: ens públic que ha rebut la documentació i/o tràmit. Per defecte, el vostre ens.
    • En el cas de les sortides: persona interessada a la que us adreceu, ja sigui una persona física, jurídica o bé un ens públic
  • Número d’assentament associat
  • Data d’alta de l’assentament

A part de consultar les dades bàsiques de l’assentament hi ha la possibilitat de descarregar la documentació associada a l’assentament quan entres al detall de l’assentament

Com puc cercar els assentaments?

L’aplicació ofereix un cercador per acotar les cerques dels assentaments. Per defecte, l’eina només mostra els assentaments del dia actual

Els camps de cerca són els següents:

• Aplicació (aplicació o servei del Consorci AOC que genera l’assentament. Per exemple, EACAT, e-TRAM, eFACT, etc). En el cas de seleccionar OVER hi ha la possibilitat d’acotar la cerca pel nom del servei i del tràmit
  • Data inici i data fi (permet acotar la cerca per un rang de dates)
  • Núm. Registre (número de registre de l’assentament)
  • Tipus d’assentament (permet cercar per entrades o sortides o indistintament)
  • Assumpte (permet indicar qualsevol paraula o text de l’assumpte de l’assentament)
  • Núm. Document interessat (permet cercar l’interessat, ja sigui destinatari o remitent de l’assentament, a partir del seu NIF, CIF o codi INE)
  • Interessat (permet cercar pel nom de l’ens públic)

Aspectes importants

• En el cas d’assentaments on l’interessat és una persona física o jurídica només es pot cercar pel número de document de l’interessat ja que la font de dades que consultem no guarda el nom social o els nom i cognoms dels interessats.
  • Només es pot buscar pel nom per aquells assentaments on l’interessat sigui un ens públic
  • L’aplicació només mostra els assentaments a partir del 19 de gener del 2020. No hi ha la possibilitat de consultar assentaments anteriors a aquesta data

Com puc consultar la documentació associada a l’assentament?

Per accedir a la documentació associada a l’assentament només cal clicar en l’assentament en qüestió i s’obrirà una nova finestra en el navegador amb el detall del registre i un apartat amb la documentació associada.

Per descarregar en local només cal clicar a la icona de descarrega.

Aspectes importants:

1. Si no hi ha documentació associada consulteu a la següent FAQ per saber-ne els motius Per què no hi ha documentació associada a l'assentament del registre?
  2. No hi ha la possibilitat de descarregar de forma agrupada tota la documentació
  3. En el cas de l'e-FACT:
    • Per a les factures rebudes abans del 23 de novembre de 2022 s’ha inclòs l’enllaç Accedeix en el camp Url del tràmit per accedir a la visualització en PDF de la factura.
    • Per a les factures posteriors al 23 de novembre de 2022 s’adjunta només la factura en format XML, que trobareu en l'apartat Documentació relacionada:

Som coneixedors que aquest format no és gaire amigable pels usuaris finals, en aquest sentit està previst que en les setmanes vinents s'afegeixi també una còpia en format .pdf de la factura per facilitar la seva lectura.

Puc accedir a la versió antiga de la safata de registre?

Aquells usuaris que tinguin la necessitat d'accedir a la versió antiga de la safata de registre ho poden fer des de l'enllaç "Veure versió antiga". D'aquesta manera permetem que els usuaris amb el rol de registre puguin visualitzar els assentaments de dues maneres diferents